Startsida Om Homelight Produkter Ljusstudio Inspiration Ljusplanering Tips och regler Utförsäljning

Ljusplanering

Vi har lång erfarenhet av att ta fram belysningslösningar i många olika miljöer, både kommersiella och privata.

Rådgivning

Oavsett om du är i ett tidigt planeringsstadie eller ute i sista minuten och behöver hjälp att ta fram en bra lösning för belysning eller styrning hjälper vi dig kostnadsfritt med goda råd i butiken, ett bra underlag för det är en ritning, skiss, bilder eller helt enkelt bara en idé.

Belysningsförslag

Önskar du tar vi fram ett belysningsförslag antingen efter ett ritningsunderlag från dig eller genom att vi gör ett besök på plats. Denna tjänst debiterar vi med 630 kr/timme. Köper du belysningsförslaget i sin helhet av oss ingår hela kostnaden för att ta fram förslaget.

Projektering

Vi kan även hjälpa dig och dina hantverkare med den support som krävs för att projektet ska bli som du tänkt dig, vi kan ta fram dokumentation som dina hantverkare kan jobba efter och vi utför provbelysning på plats i din bostad eller trädgård. För dessa tjänster debiterar vi 630 kr/timme.

Arkitekt och proffs

Är du arkitekt inredare eller jobbar professionellt med belysning har vi mycket att erbjuda. En stor utställning med ett brett sortiment av kvalitetsbelysning från många av de ledande tillverkarna i Europa. Tack vare att vi är en fristående butik kan vi välja det bästa från de varumärken vi väljer att jobba med.
Mycket av de produkter vi har i utställningen finns även på lager i butiken.
Kontakta oss för mer info om hur vi kan göra din vardag lite enklare.
Belysningsbutiken för dig som ställer
höga krav på kvalitet, funktion och design.

Erik Dahlbergsgatan 41-43 115 34 Stockholm
Tel 08-660 52 40 Fax 08-739 01 07
info@homelight.se

Vardagar 10.00-18.00
Lördagar 11.00-15.00


Copyright ©  Homelight i Stockholm AB